sunnuntai 17. marraskuuta 2013

34.Luku

Seksiä pikkujouluissa.


Puhutaan, että rakkaus on kemiaa. Kemiat kohtaavat ja synnyttävät intohimon täyteisen rakkauden, joka joissakin tapauksissa johtaa elämänmittaiseen ihmissuhteeseen. Ihminen kohtaa ihmisen ja heidän välilleen syntyy heti jännite. He viehättyvät toisistaan ja alkavat vaipua kohti rakastumisen psykoottista tunnetta. Syntyy vuosisadan rakkaustarina.

Alkoholi saa aikaan ihmisessä kemiallisen reaktion, joka pahimmillaan tai parhaimmillaan johtaa mielen ja kehonsisäisiin häiriötiloihin, joka taas äärimmäisissä olosuhteissa johtaa harkitsemattomiin tekoihin. Alkoholin vaikutuksen alaisena, siinä mukavimman nousukliimaksin aikana, ihmiskeho lähettää aivoihin signaaleja, jotka saa jokaisen vastaantulevan ihmisen tuntumaan siltä oikealta. Seksuaalinen jännite ei ota lauetakseen. Lopulta se johtaa kahden häiriötilassa olevan ihmisraasun kohtaamiseen, jotka alkavat vaipua kohti humalatilasta johtuvaa yliseksuaalista tunnetta. Syntyy vajaan vuorokauden rakkaustarina.

Firmat järjestävät pikkujouluja työntekijöilleen palkinnoksi hyvin tai huonosti menneestä vuodesta. Pikkujoulut ovat malliesimerkki tilaisuuksista, joissa kehonsisäisissä häiriötiloissa laahustavat promillepäät ajautuvat vajaan vuorokauden rakkaustarinoihin. Rikkaimmat firmat järjestävät parin päivän pikkujouluja kotikaupungin ulkopuolella, joka helpottaa ajautumista kemiallisesta reaktiosta johtuviin häiriötiloihin. Yöpyminen oman kodin ulkopuolella säästää selitysvelvollisuudelta, että miksi kotituu pikkujoulusta vasta aamulla. Kahden päivän pikkujoulut laivalla tai toisessa kaupungissa on pelastanut monta avioliittoa, sillä häiriötilasta johtuvaa harkitsematonta tekoa pahempaa on vain siitä kiinni jääminen. Mitään kiellettyähän ei ole tapahtunut, ellei siitä jää kiinni. Kysykää vaikka Jari Isometsältä tai Kevan johtajalta Merja Ailiukselta.  Tiukka taloustilanne antaa raamit myös pikkujouluille, joten suurin osa firmoista järjestää vain illan mittaiset pikkujoulut, mutta ei hätää. Monissa Suomen kaupungeissa hotellit ovat alkaneet ymmärtää häiriötilassa kulkevan pikkujoulukansan tuskaa markkinoimalla heille pikkujouluyötä hotellissa sloganilla -juhli pikkutunneille asti ja vältä taksijonoa yöpymällä hotellissamme. Pakettiin kuuluu parisänky ja samppanja-aamiainen kahdelle. Kuka hullu sitä pikkujoulujen jälkeen värjöttelisi taksijonossa, kun voi kehollisessa häiriötilassa harrastaa kiihkeää harkitsematonta tekoa lämpöisessä hotellihuoneessa.

Pikkujoulun jälkeinen aamu. Alkoholi palaa ihmiskehossa ja kemiallisen reaktion vaikutus vähenee ja lakkaa lopulta olemasta. Vieressä makaa alasti ihminen, jonka fyysinen ja kemiallinen vetovoima valuu hiljalleen kohti nollaa. Päätä jomottaa. Puhelimessa on vastaamattomia puheluita yli kymmenen ja toiset mokoma viestejä. Kehon normaali kemia palautuu kohdilleen ja todellisuuden taju. Siinä hetkessä muistaa avioliittonsa ja tarkistaa onko sormus paikallaan. Miettii selityksiä ja valitsee hotellin markkinoinnissa käytetyn pitkät taksijonot. Hotellin oveen koputetaan. Siellä aamuvuorossa oleva työntekijä tökkii samppanja-aamiaista kahdelle huoneeseen sisään. Kaksi häiriötilasta palautunutta ihmisraasua istuu sängyn reunalla katsellen toisistaan ohi. Samppanja maistuu kuselle. Ulkona sataa ruskeaa räntää. Firman henkilöstöasiat on saatu kuntoon. Niihin on syvennetty oikein huolella, aamun tunneille asti. Tästä jaksaa taas vuoden eteenpäin. Kaikki jatkuu niin kuin ennenkin. Kehossa on taas normaali kemiallinen olotila ja ne kohtaavat kotona odottavan kumppanin kanssa.
Jos selitys menee täydestä.

frankie goes to hollywood-relax

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti